Zal ik me even voorstellen?

 

Mijn naam is Loes Dommisse, ik ben getrouwd, heb vier kinderen en woon in Zoetermeer. Vanaf 1972 ben ik A-verpleegkundige en heb de management en docentenopleiding voor verpleegkundige aan de Haagse Sociale Academie gevolgd. Daarna ben ik onafgebroken in verschillende organisaties binnen de lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest, respectievelijk in de functie van zorgcoördinator van een verpleeghuis en in de functie van staffunctionaris verpleegkundige zorg van een kliniek waar cliënten met ernstige psychotrauma’s worden behandeld.

In deze jaren heb ik verscheidene wijzen van hulp- verlenen leren kennen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de keuze om de authentieke haptonomie te gaan volgen in het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie, en waar ik tevens de haptonomische pré- en postnatale begeleiding van ouders en kind heb gevolgd.

Na de voltooiïng van deze opleidingen ben ik gestart met een eigen praktijk, waar ik persoonlijke begeleiding op basis van haptonomie en haptonomische pre-en postnatale ouders en kindbegeleiding geef.